SannaLauslahti

Kaikki blogit puheenaiheesta Asenteet muslimimaalimaa kohtaan

Pohjois-Korea on avoimuuden mestari

Pophjoiis-Korea kertoo avoimesti ja konkreettisesti sotatoimistaan naapureita ja Amerikkaa vastaan: Japani upotetaan mereen ja Amerikka muutetaan tuhkaksi.  Ja tämä on tätä päivää, 2000-lukua.

Myanmari näyttää avoimesti ja konkreettisesti etnisen puhdistuksensa tavoitteet: miljoona köyhää putsataan naapurimaihin. Rutiköyhä Bangladesh on joutunut vastaanottamaan heitä jo enemmän kuin tarpeeksi.  Nyt.      https://uutissuora.fi/uutiset/myanmar-etninen-puhdistus/                    

Hyväuskoisuus vaaraksi

Suomi tunnetaan hyväuskoisten maana. Hyväuskoisten keskuudessa jopa hurskastellaan sillä. Hyväuskoisuus syntyy pääsääntöisesti asioiden tietämättömyydestä ja kokemattomuudesta. Kun tähän yhdistetään hyvinvointi, on hyväuskoinen soppa valmis. Kun tuon sopan pohjalta on kuitenkin toimittava ja tehtävä tärkeitä päätöksiä, on lopputulos aina sellainen, että siitä kumpuaa suuri tyhmyys ja hölmöys.

 

Onko terrorismi hallittavissa?

 

 

Aamun lehdessä pohdittiin poliittisen väkivallan olemusta ja torjuntaa useammassa artikkelissa. Puolueensa presidenttiehdokkaaksi nimitettynä liikemies Donald Trump piti linjapuheen, jossa hän esitti yhden ainoan toimenpiteen terrorismin hillitsemiseksi maailmassa, tuhotaan ISIS:in barbaarit.

Muistamme hyvin presidentti Bushin, joka Irakin salamasodan jälkeen ilmoitti tuhonneensa julman barbaarihallitsijan, vaan kuinka siinä kävikään, jouduttiin ojasta allikkoon.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä