SannaLauslahti

Kaikki blogit puheenaiheesta Aavikosta sademetsäksi

Anarkiaa odotellessa, rakennetaanpa turvapaikka saunaan

Hankitaan joukkorahoituksella asumiskelvotonta autiomaata ympärivuotisesti aurinkoiselta alueelta suhteellisen läheltä merta. Sekä kaistale maata, joka johtaa mereeen autiomaasta, upotetaan maankaistaleeseen meriveden siirtoputki autiomaa-alueelle. Autiomaa-alue jaetaan vallitsevien tuuliolosuhteiden mukaan muurilla, johon tulee aurinkopaneelit ja ilmankosteudesta makeaa vettä keräävät järjestelmät. Muurin eteen tulee tiheän suolakonsentraation tekomeriallas, jonka ulommaisella reunalla on suolankeräys- ja levänkasvatusalue.

Tietoisuus kosmisten säteiden vaikutuksesta ilmastoon

Nyt kun vihdoin tietoisuus kosmisista säteistä lisääntyy, huomaamme, että auringon aktiivisuudella on huomattava merkitys ilmastoomme, arviolta 50-70 %.

Muita vaikuttavia tekijöitä, joilla on vaikutusta pieninä muutoksina lämpötiloihin, ovat tulivuorenpurkaukset ja joku pieni vaikutus on kasvihuonekaasuillakin ilmaston lämpenemiseen. Kun ilmasto lämpenee on luonnollista, että kasvihuonekaasujen pitoisuudet lisääntyvät ilmakehässä. Tätä kehitystä säätelee fotosynteesi. Kasvit yhteyttämällä ottavat ilmakehästä CO2:ta, joka raskaana kaasuna pyrkii olemaan kasvien käytettävänä.

Valtamerien pinnan nousun rajoittamista ihmisen keinoin.

Valtamerien veden korkeuden madaltamistapa

Toivotut lopputulokset: 
- aavikosta sademetsäksi 
- valtamerien vedenpinnan alentaminen 
- sähkön tuotantanto
- kuivan maan muuttaminen vesivarastoksi
- hiilidioksidinielujen kasvattaminen
- paikallisilmaston kosteuden nosto
- uudisasukasalueiden perustaminen 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä