SannaLauslahti

Kaikki blogit puheenaiheesta Ääriradikalismi

Halla-ahon valinnalla yhteys sisäisen turvallisuutemme tilaan

Perussuomalaiset valitsivat tänään puheenjohtajakseen europarlamentaarikko Jussi Halla-ahon. Halla-aho on tuomittu uskonrauhan rikkomisesta ja kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Puolueen johtopaikoille valittiin myös muita niin sanottua nuivaa maahanmuuttopoliittista linjaa edustavia poliitikkoja. Yksi näistä muista on myös tuomittu kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Puolueväen tekemiä valintoja voi varsin perustellusta syystä luonnehtia merkittäväksi voitoksi puolueen sisällä vaikuttavalle oikeistoradikalismille, jonka keskiössä on islamvastainen uusnationalismi.

Aika havahtua – Lapset ääriradikalismin uhreina puolin ja toisin

Suomi Ensin-kansanliike on tehnyt Vesalan peruskoulun päättäneestä alaikäisestä liikkeensä esitaistelijan.

Videota, missä tämä alaikäinen hakee Vesalan koululta peruskoulun päättötodistuksen Suomi Ensin -väen saattelemana, jaetaan innokkaasti kyseisen väen ja sitä aatteellisesti lähellä olevien vaikuttajien toimesta. Myös Perussuomalaisten kansanedustaja Laura Huhtasaari on iskenyt lusikkansa soppaan. Tämä oli varsin odotettavaa.

Globaali näköalattomuus radikalismin pohjana

Blogin venäjänkielinen versio löytyy suomenkielisen version alta / Версия блога на русском языке расположена под финским текстом

Raskaan viikon päätteeksi tänään äänestetään kuntavaaleissa. En ehkä ollut kampanjassani ahkerin mahdollinen, mutta tavallista lähempi yhteys politiikkaan vei ajatukseni ikään kuin eri tasolle. Viime viikon traagiset tapahtumat Pietarissa ja Tukholmassa sekä päätön kaasuisku Syyriassa viimestelivät ajatukseni vastaamaan puolestani useimpia vaivaavaan ”mikä meitä vaivaa” -kysymykseen?

Rasismia pahimmillaan

 

Ylivieska on ollut julkisuudessa perättömästä raiskausilmiannosta. Se, että raiskauksen tekijöiksi väitettiin kahta tummaa miestä on johtanut kaupungissa olevien parinkymmenen afrikkalaisen maahanmuuttaneiden pelkoon koskemattomuudestaan. Heitä nimitellään "neekereiksi" ja he ovat kirjoittaneet asiasta mm. kaupungin johdolle, poliisille  ja medialle. Onhan tämä todella huonoa mainosta Ylivieskalle. Perättömän ilmiantajan tunnustus asiassa olisi vähintä , mitä voisi toivoa.

Kiusaaja, suurin marttyyri?

Suomessa kyllä osataan maalata kauhukuvia seinälle, vaikka mitään suurta ei ole vielä tapahtunut. Suomalainen maahanmuuttokriittinen osaa esittää tukevat argumentit pakolaisvirtoja vastaan; "Pian koko Suomi näyttää yhdeltä suurelta kalifaatilta! Suomalainen kulttuuri tekee kuolemaa jo nyt! Rajat Kiinni!!!" 

Jos nyt kuitenkin muistellaan koko sitä aikaa, kun Suomi on ottanut pakolaisia tänne:

Suomen vastuu Pariisin tapahtumista

Viime kesällä Euroopan rajat antoivat myöten ja Schengen-alueelle tulevien rekisteröinnistä luovuttiin. Unkari oli lähes ainoa valtio, joka sitä vaati. Unkari julistettiin kaikkien humanistien ja ruotsalaisten ja saksalaisten toimesta fasistiseksi valtioksi. Saksa julisti olevansa kaikkien raskautettujen turvasatama. Tämä äänensävy muuttui, kun Münchenin rautatieasema oli ääriään myöten täynnä rekisteröitymättömiä turvapaikanhakijoita.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä